Şanlıurfa'daki düzenlenecek sahabe programına davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı Şanlıurfa Koordinatörü İbrahim Halil Güven, yarın kentte düzenlenecek olan "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" programına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Ekleme: 16.11.2023 17:30:07 / Güncelleme: 16.11.2023 17:34:54 / Röportaj / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen "Kasım Ayı Sahabe Ayı" etkinlikleri kapsamında bu yıl Hazreti Zübeyr bin Avvam ve Hazreti Rukiyye binti Muhammed (sallahu aleyhi vesselem) hayatlarından bölümler anlatılacak.

Şanlıurfa'da düzenlenecek olan "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" programı, 17 Kasım (yarın) saat 20.00'de Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenecek.

Programda, Hazreti Zübeyr bin Avvam ve Hazreti Rukiyye binti Muhammed'in hayatından örnekler anlatılacak.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Şanlıurfa Koordinatörü ve Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Başkanı İbrahim Halil Güven, "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" programına tüm Şanlıurfa halkını davet etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Şanlıurfa Koordinatörü ve Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Başkanı İbrahim Halil Güven yaptığı açıklamada, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak 17 Kasım Cuma günü (yarın) akşam 20.00'de Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda 'Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar' adlı sahabe programı düzenleyeceğiz inşallah. Bu programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon, şiir, ilahi ve ezgiler, konuşmacılar olacak inşallah. Sahabeyi anlamamızdaki hikmet; gençlerimiz ve insanlarımız eğer sahabeyi tanırsa, anlarsa zulme karşı durabilirler. Zulme karşı daha dik olur ve daha sabırlı bir şekilde hareket ederler." dedi.

Güven, "Şu anda gündemde olan Gazze'yle ilgili de hem ilahi, ezgiler ve şiir olacak. Bunun için de tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi yarın akşam düzenleyeceğimiz "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" sahabe programına bekliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)