Husilerden siyonistlere tehdit: Vuracağız!

Yemen'deki Ensarullah grubunun (Husiler) lideri Abdulmelik el-Husi, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli gruplara destek sağlamak için Kızıldeniz'deki siyonist rejim gemilerine saldırı tehdidinde bulundu.

Ekleme: 15.11.2023 11:07:44 / Güncelleme: 15.11.2023 11:07:44 / Dünya
Destek için 

Abdulmelik el-Husi,  “Kızıldeniz'de, özellikle Bab el Mendeb Boğazı'nda ve Yemen sınırındaki sularda herhangi bir İsrail gemisini sürekli izlemek ve aramak için gözlerimiz açık. İsrail gemileri, Kızıldeniz'deki cihazları devre dışı bıraksa da bunu başaramayacaklar” ifadelerini kullandı.

Husi lider,siyonist rejim  gemilerinin saklanmaya daha fırsat bulamayacağının altını çizerken, “Hiç bir şekilde tereddüt etmeden onlara saldıracağız” dedi.

Husilerin, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) düşman hedeflerine saldırmaya devam edeceklerini vurgulayan Husi, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Filistin'de ve Filistin dışında ulaşabildiğimiz tüm Siyonist hedeflere yönelik ek askeri operasyon planlamalarımız devam edecektir. Askeri düzeyde mevcut imkanlarla hiçbir çabadan kaçınmayacağız. Roket Kuvvetlerindeki kardeşlerimiz işgal altındaki Filistin’in güneyinde operasyonlar yürütüyor.”

Etiketler: