"Zulüm sonuna kadar nasıl devam ediyorsa boykot da sonuna kadar devam etmeli"

İşgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markalara boykot çağrısı yapan vatandaşlar, siyonistlere yapabilecek en büyük savaş ekonomik savaş olduğunu vurguladılar.

Ekleme: 14.11.2023 15:35:06 / Güncelleme: 14.11.2023 15:35:06 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için 

İşgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markalara tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türkiye'de işgal rejiminin mallarının boykot edilmesi konusu büyük bir önem kazandı. Özellikle işgal ordusuna destek açıklaması yapan kimi firmalara boykot her geçen gün artıyor.

Siyonistlere yapabilecek en büyük savaşın ekonomik savaş olduğunu belirten Bursa halkı, Yahudi mallarının yerine yerli mallarının kullanılması yönünde çağrı yaptı.

"Boykot bir günlük bir iş değildir"

Başta Filistinli kardeşlerimize ve direniş gösteren mücahitlere selam gönderiyorum diyen Rıfat Yıldırım, "Boykotun süresiz bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Çünkü boykot bir günlük bir iş değildir. İşgalci israil rejimi yıkılana kadar boykot sürmelidir. Boykot bütün toplum nezdinde israil ürünlerine ve destekleyen tüm şirketlere kesinlikle süresiz bir şekilde ettirilmesi gerekir. Bütün toplumun da buna riayet etmesi gerekiyor. Bilgisi olmayanın da bilinçlendirilmesi gerekir." dedi.

"Zulüm sonuna kadar nasıl devam ediyorsa boykotta sonuna kadar devam etmelidir"

Muhammed Mehdi Öztürk

Boykot daha çok bastırılması gerektiğini belirten Muhammed Mehdi Öztürk, " Savaş bittiği zaman boykot bitmemelidir. Çünkü savaş biterse bile zulüm devam ediyor. Bu nedenle boykotun sürekli devam etmesi gerekir. Zulüm sonuna kadar nasıl devam ediyorsa bizim de boykottu sonuna kadar devam etmemiz lazımdır." diye belirtti.

"Gerekirse bir ömür de devam ediyorsa boykotu devam ettirmemiz gerekiyor"

Semanur Gökhan

İşgalci rejimin haftalardır Gazze'yi vurduğunu belirten Semanur Gökhan, "Yıllardır oradaki Müslümanlara eziyetleri sürdürüyor. israili yerle bir etmek için elimizden ne gelirse yapmamız gerekir. Boykot da bunlardan bir tanesidir. Gerekirse bir ömür de devam ediyorsa boykotu devam ettirmemiz gerekiyor. İşgalcileri yerle bir etmek ve zulmü durdurmak için boykota devam etmeliyiz. Sadece boykot değil, elimizden ne geliyorsa bunların hepsini yerine getirmemiz gerekir." şeklinde konuştu.

"Tüm Müslümanları boykota davet ediyoruz "

Selma Çelik

Müslümanların elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini söyleyen Selma Çelik, "Gerekirse meydanlarda gerekirse de boykot uygulayarak yapmalıyız. Siyonistlere yapabileceğimiz en büyük savaş ekonomik savaştır. Dünya ekonomiyle yönetiliyor. Özellikle israil ürünleri ve israile destek veren ülkelerin mallarını sonuna kadar boykot edelim. Tüm Müslümanları boykota davet ediyoruz. Boykot bir ömür bitmemelidir. Çünkü Müslümanların ABD ve israil ile bir araya gelmeleri ve bir barış içerisinde olmaları mümkün değildir. Yahudiler ve Hristiyanlar hiçbir zaman Müslümanlarla dost olmayacakladır. Müslümanlar olarak onların ürünlerini almayacağız." dedi.

"Boykotun gelişmesi gerekir"

Mehmet İşlek

Boykotun devam etmesi gerektiğini belirten Mehmet İşlek, "Siyonistler dünyanın kuruluşundan bu yana hep sorunlu olmuşlardır. Kendim 15 yıldır boykot ediyorum. Onların ürünlerini almamaya çalışıyorum. Müslümanlar son zamanlarda boykota el atınca maddi olarak onları zarara soktular. Boykotun gelişmesi gerekir. İnsanlar çocuklarına ailelerine boykotun önemini anlatması lazımdır. Fiili bir hareket yapılması gerekiyor." diye konuştu. (İLKHA)