Bursa Umut Kervanı, yetim ve muhtaçlar yararına kermes düzenledi

Bursa Umut Kervanı, yetim, ihtiyaç sahibi aileler yararına yardım kermesi düzenledi. 2 gün süren kermesin gelirleri yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere verilecek.

Ekleme: 10.11.2023 18:50:03 / Güncelleme: 10.11.2023 18:50:03 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için 

Bursa Umut Kervanı, yardım kermesi düzenledi.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesinde bulunan Pazar alanında kurulan kermesten gelen gelirler yetim, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Kentteki yetim ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı ulaştıran Bursa Umut Kervanı,  düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Bursalılar, kermese yöresel yemek, elbise ayakkabı ve el emeği işlerini getirerek bağışta bulundu. 2 gün süren kermese, halk yoğun ilgi gösterdi.

"Kermeste topladığımız yardımları en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız"

Bursa Umut Kervanı olarak her yıl düzenledikleri hayır kermeslerini bu sene de yaptıklarını söyleyen Bursa Umut Kervanı Derneği Başkanı Ahmet Cihan, "Bu yıl ikinci kez olarak kermes düzenliyoruz. Umut Kervanı Derneği olarak gerek yurt içi gerekse de yurt dışında ihtiyaç sahibi kim varsa onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Kermesimizde yöresel yemeklerden kırtasiye malzemelerine, kıyafetlerden ev ihtiyaçlarına kadar her türlü malzeme bulunmaktadır. Hayır, kermesinde alışveriş yapanlar hem ihtiyaçlarını karşılamakta hem de fakir ve muhtaçlara faydaları dokunmaktadır. Kermeste topladığımız yardımları en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardımlarımızı dağıtıktan sonra yakın zamanda kışlık ihtiyaçlar için bot ve mont yardımlarında bulunacağız." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler