Bingöl Kadın Doğum Hastanesi taşınıyor

Bingöl Devlet Hastanesine taşınması planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, cuma günü öğleden sonra taşıma işlemlerine başlayacak.

Ekleme: 09.11.2023 16:15:07 / Güncelleme: 09.11.2023 16:28:05 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 13 Kasım tarihinden itibaren ise Devlet Hastanesi'nde kendilerine ayrılan yerlerde hizmet vermeye başlayacak.

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bakanlığımız, Valiliğimiz ve kurum yöneticilerimiz ile yapılan istişareler neticesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizin hizmetleri 10/11/2023 Cuma günü öğleden sonra Bingöl Devlet Hastanesine taşınmaya başlanacak olup taşınma işlemleri şu şekilde gerçekleşecektir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümümüzün poliklinik ve servis hizmetleri, Çocuk Hastalıkları Bölümümüzün poliklinik ve servis hizmetleri ve diğer poliklinik hizmetlerimiz, 13 Kasım 2023 tarihinden itibaren Bingöl Devlet Hastanesinde ayrılan alanlarda verilmeye başlanacaktır.

Çocuk Acil Servisi, Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) ve Otopsi Birimi şimdilik mevcut yerinde hizmet vermeye devam edecektir. Çocuk Acil Servisimizin taşınması ilerleyen aylarda yapılacaktır. Hastalarımızın ve vatandaşlarımızın bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)