Ortaokul öğrencileri Kudüs Gecesi düzenledi

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, veli ve sivil toplum kuruluşlarının katıldığı Kudüs Gecesi düzenledi.

Ekleme: 07.11.2023 23:20:09 / Güncelleme: 07.11.2023 23:26:02 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde bulunan Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, siyonisst işgal rejimine karşı protesto ve tepkilerini gösterdiler.

15 Temmuz Meydanında bulunan ve her gece farklı konukların katılım gösterdiği “Tek Konu Filistin” buluşmalarına öğrenciler de ‘Kudüs Gecesi’ adıyla Filistin’i şiir ve dinletileriyle anlatarak katılım gösterdiler.

Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu okul müdürü Şeyhmus Demir, Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını, geleceğin yarınlarının gönül ve zihin dünyasına kazımak, siyonist rejimin zulmüne karşı mazlumdan yana farkındalığını oluşturmak için “Yüz bin selam sana Aksa’m” sloganıyla Kudüs Gecesini organize ettiklerini belirtti.

Demir, Kudüs Gecesi etkinliğinin bir aydır okulda ve okul dışında Kudüs’e dair gerçekleştirdikleri etkinliklerinin ne ilki ne de sonuncusu olduğunu, dolayısıyla Kudüs ve Mescid-i Aksa Temalı etkinliklerin sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Demir, son olarak başta etkinliğe katılım gösteren misafir, veli, öğretmen ve öğrenciler olmak üzere etkinlikte emeği olan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek sözlerine son verdi. (İLKHA)