Tarsus'ta Gazze için direniş nöbeti devam ediyor

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığının başlatmış olduğu direniş nöbeti devam ediyor. İlçe Başkanlığının davetiyle başlayan direniş nöbetine katılan vatandaşlar, işgal rejimine lanetler getirip sloganlar attı.

Ekleme: 04.11.2023 00:45:08 / Güncelleme: 04.11.2023 02:28:38 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için 

Tarsus ilçesi Yarenlik Alanı'nda her Cuma akşam saat 16.00'da başlayan direniş nöbeti, gece saat 21.00'e kadar devam ediyor.

Saat 16.00 ile 21.00 arasında ise meydanda Kur'an-ı Kerim tilaveti, resim sergisi, sinevizyon, şiir, dua programı ve konuşmalar yapıldı.

Sunuculuğunu İlyas Ayata'nın yaptığı programda, Kur'an-ı Kerim'i Halit Güvener okudu, Selam İlahi Grubu sanatçıları Ahmet Kılıç ve Hüseyin Demirkol Filistin ve Mescid-i Aksa ile ilgili ilahi ve ezgiler seslendirdiler, Araştırmacı Yazar Ahmet Özden hoca ise bir konuşma gerçekleştirdi.

Araştırmacı Yazar Ahmet Özden konuşmasında, Aksa Tufanı nedeniyle HAMAS'ın tebrik edilmesi gerektiğini söyledi.

İşgal rejiminin kadın, çocuk, sivil demeden öldürdüğüne vurgu yapan Özden, "Gazze Sağlık Bakanlığı'nın son verdiği verilere göre 9257 tane kardeşimiz şehit olmuştur, bunun 3825 tanesi çocuk 2400, Korkak siyonistler Müslümanlarla, mücahitlerle ve İzzettin el-Kassam Tugaylarıyla karşı karşıya gelme cesaretini gösteremediği için binlerce masum çocuk ve kadın katletmiştir." dedi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği direniş nöbetlerinin, savaş ve işgalci siyonistlerin zulmü bitene kadar devam edeceği belirtildi. (İLKHA)