Diyarbakır esnafı işgal rejiminin mallarını boykota devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki işyerinde boykot çağrılarına destek vererek İşgal rejimi destekçisi olduğu gerekçesiyle coca cola markalı içeceğin ürünlerini ve dolabını firmaya teslim eden esnaf, diğer dükkanındaki dolapları da iade etti.

Ekleme: 03.11.2023 17:05:06 / Güncelleme: 03.11.2023 17:12:58 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

İşgal rejimine direkt veya dolaylı yollardan ekonomik destek sağlayan markalara tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bugün itibariyle 28 gündür yoğun bir şekilde Filistinliler üzerine bomba yağdıran işgal rejimine desteklerini açıktan ilan eden bazı firmalar ile tüm geliri siyonist lobilere ait olan markalar Müslümanlar tarafından boykot ediliyor.

Başlatılan boykot çağrılarına kulak veren esnaf Bülent Elelçi, boykot listesinin başında yer alan coca cola markalı içeceğe ait ürün ve dolabı merkez Sur ilçesindeki işyerinden kaldırmasının ardından Kayapınar'daki dükkanından da kaldıracağını açıklamıştı.

Sergilediği tutumla kentte takdir toplayan esnaf Elelçi, ilgili firmaya bilgi vermesinin ardından Kayapınar'daki dükkanından da coca cola markalı ürün ve dolabı iade etti.

Hiçbir şekilde bu markanın ürünlerini işyerinde satmayacağını açıklayan Elelçi, tüm Müslümanları başlatılan boykot çağrılarına kulak vermeye davet etti. (İLKHA)