Bitlis merkezde en büyük Millet Bahçesi ve caminin açılışı yapılacak

Bitlislilerin nefes alacağı, şehre yeni bir görsel zenginlik katacak olan Millet Bahçesi, 3 Kasım Cuma günü  hizmete girmeye hazırlanıyor.

Ekleme: 01.11.2023 14:35:05 / Güncelleme: 01.11.2023 14:40:32 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

7’den 70’e herkese hitap eden, vatandaşların dinlenip sohbet edebileceği, spor yapıp kitap okuyabileceği nezih bir bahçe haline gelen Millet Bahçesi'nin açılışı yapılacak.

Açılışa vatandaşları davet eden Bitlis belediye Başkanı Tanğlay, “Hizmete alacağımız Bitlis Mevlana Parkı Millet Bahçemizin açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Sonbaharın en güzel günlerini Millet Bahçemizde geçirmek için tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Gençlerin spor, çocukların gönüllerince eğlenebileceği oyun gruplarına yer verilen ve vatandaşlar için ise yürüyüş yolları, aktivite parkları ve yeşil alanların bulunduğu Millet Bahçesi'nin içinde bulunan Bitlis Mevlana Parkı misafirlere hazırlanıyor.

Bitlisliler hem kitap okuyabilecek hem de çay-kahve içip günün yorgunluğunu atabilecek. Bitlis’e bir millet bahçesi kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tanğlay, tüm Bitlis halkını 3 Kasım 2023 Cuma  günü saat 10.30’da gerçekleştirilecekleri açılışa davet etti. (İLKHA)