HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Karakaya'dan Gazze yararına yapılan kermese ziyaret

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Cengiz Karakaya, beraberindeki heyetle birlikte Bitlis'in Tatvan ilçesinde İHH tarafından Gazze yararına düzenlenen kermes ve fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Ekleme: 29.10.2023 18:09:25 / Güncelleme: 29.10.2023 18:18:57 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Siyonist işgal rejiminin ablukaya aldığı Gazze'ye yardım ulaştırmak amacıyla İHH tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde kermes ve fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir AVM'nin önünde açılan kermes ve fotoğraf sergisini ziyaret eden Karakaya, sergilenen fotoğrafları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

İHH Bitlis Şube Başkanı Muzaffer Taşcan, ziyarette gelen Karakaya ve heyetini dolaştırarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kermesi dolaşan Karakaya, Gazze yararına açılan kermese katkı sunmak amacıyla alışveriş yaptı. Karakaya, siyonist işgal rejiminin ablukası altında bulunan Gazze için atılacak her adımı önemsediklerini ve destekleyeceklerini söyledi.

Gazze'deki saldırıların durdurulması ve temel insani ihtiyaçların ulaştırılması adına ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini dile getiren Karakaya, Gazze için açılan kermeslere, fotoğraf sergilerine, yapılacak miting ve basın açıklamalarına katılım sağlanması için halka çağrıda bulundu. (İLKHA)

İlgili Galeriler