Gaziantep'te sabah namazı sonrası Filistinliler için dua edildi

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sabah namazı buluşmasında işgalci terör şebekesinin Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılar sonucu şehit olan Müslümanlar için sabah namazı sonrası dua edildi.

Ekleme: 25.10.2023 09:30:06 / Güncelleme: 25.10.2023 09:30:28 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamlarına sert tepki gösteren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, yaptığı etkinliklerle Mescid-i Aksa ve Kudüs davası için mücadele veren Filistinli Müslümanlara yönelik desteğini sürdürüyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından "Sabah Namazında Aksa İçin Dua Vakti" temasıyla işgalci siyonist rejimin Filistin'e yönelik saldırılarına tepki göstermek ve işgalcilere karşı direnen Filistinlilere destek amacıyla bir dua programı düzenlendi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda vatandaşlar sabah namazında Asri Mezarlık'taki Hanifi Şireci Camii'nde bir araya geldi. Cemaatle kılınan namazdan sonra dua etti.

Namazdan sonra cami avlusunda toplanan Gaziantepliler, işgalci siyonist rejimin Filistin'e uyguladığı ablukada şehit olan vatandaşlar ile yaralanan vatandaşların şifa bulması, yeryüzündeki mazlumların zulümden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükun bulması için ellerini semaya açtı.

Hazırlanan duayı HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karakurt okudu. (İLKHA)

İlgili Galeriler