HÜDA PAR öncülüğünde İstanbul, Ankara ve Adana'da yüzbinler 'Aksa Tufanı'na Destek' için meydanlara indi

HÜDA PAR İstanbul ve Ankara İl Başkanlıkları, HAMAS tarafından 7 Ekim'de başlatılan "Aksa Tufanı"na destek vermek ve ardından Gazze'ye yönelik siyonist rejimin başlattığı hava saldırılarını lanetlemek için bir yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Adana'da da Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve HÜDA PAR'ın da desteklediğii, Filistin direnişine destek mitingine binlerce vatandaş katıldı.

Ekleme: 23.10.2023 00:05:05 / Güncelleme: 23.10.2023 00:05:05 / Güncel
Destek için 

İzzeddin el-Kassam Tuygayları'nın 7 Ekim'de işgal rejimine yönelik başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna Türkiye'den destek çığ gibi büyüyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Filistin'de yaşanan vahşete dikkat çekmek ve işgal çetesinin zulmüne "dur" demek için Adana Merkez Cami yanında miting düzenledi.

Mitingte, HAMAS yetkilisi Talel Salih, HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Molla Abdulbari Çelik, Dr. Abdülaziz Kıranşal birer konuşma yaparken meydanı dolduran binlerce vatandaş Filistin direnişine destek sloganları attı.

Vatandaşlar ayrıca işgalci siyonist çetenin katlimalarını lanetleyen pankartlar taşıdı.

İstanbul'dan "Aksa Tufanı'na Destek" yürüyüşü

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, HAMAS tarafından 7 Ekim'de başlatılan "Aksa Tufanı"na destek vermek ve ardından Gazze'ye yönelik siyonist rejimin başlattığı hava saldırılarını lanetlemek için bir yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi.

​​​​​​​Ankara’da Filistin’e destek açıklamasında siyonistlere lanet yağdı

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı tarafından, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için Ankara’nın farklı ilçelerinde düzenlediği etkinliklerde basın açıklamasında Filistinli mücahitlere destek işgalci siyonistlere de lanet sloganları atıldı.

HÜDA PAR Altındağ İlçe Başkanlığı tarafından, Altındağ ilçesi Hüseyin Gazi'de kitlesel basın açıklaması yapıldı.

Sık sık tekbirlerin getirildiği kitlesel basın açıklamasında; "Kahrolsun israil", "HAMAS'a selam direnişe devam", "Canımız kanımız sana feda Ey Aksa", "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık", "Ankara'dan direnişe bin selam", "Katil israil Filistin'den defol" ve "Zalimler için yaşasın cehennem!" sloganları atıldı.