Adıyaman'da soykırıma dikkat çekmek için "Gazze'ye Destek Çadırı" açıldı

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için "Gazze Destek Çadırı ve Fotoğraf Sergisi" açarak, vatandaşları Gazze'ye destek vermeye davet etti.

Ekleme: 22.10.2023 19:05:09 / Güncelleme: 22.10.2023 19:05:09 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Filistin gündemiyle çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Adıyaman il ve ilçe Başkanlıkları, Filistin gündemine dair vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Saat 10.00’da başlayan etkinlik, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için açılan fotoğraf sergisi, akşam saat 22.00'de sona eriyor.

Filistin gündemine bağlı olarak meydanda kalacak olan destek çadırı, her gün ziyaretçilerini bekliyor.

"Zulüm bitene kadar alanlardayız"

Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çeken HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, "Malumunuz on beş gün önce başlatılan operasyonla beraber isailin Filistin'de özellikle Gazze'de başlattığı bir vahşet var. bizde bir farkındalık oluşturmak ve halkımızı bilinçlendirmek adına HÜDA PAR Adıyaman il Başkanlığı olarak Demokrasi Parkında çadırımızı kurduk. Oradaki zulüm bitene kadar, Siyonizm oradaki vahşetlerini durdurana kadar ve ya kendisi ortandan kalkana kadar Allah'ın izniyle biz burada kamp kurmaya devam edeceğiz. Tüm üye ve gönüllerimizle beraber ailece buradayız. bu vesileyle bütün Adıyaman halkını alanlarda olmaya ve yapılan etkinliklere katılmaya davet ediyorum." dedi.

"Bu ateş sadece Gazze'yi değil sessiz kalan herkesi yakacak"

Tüm Müslüman liderlerin Filistin'e sahip çıkması gerektiğini belirten vatandaşlardan Fatih Demir, "Bu Etkinlikten dolayı HÜDA PAR'a teşekkür ediyorum. Bütün Adıyamanlı kardeşlerimi bu zulme karşı maddi, manevi Gazze'ye destek vermeye davet ediyorum. Sanmayın ki Gazze'deki ateş sadece onları yakacak. Şuna inanın ki bu ateş bir gün muhakkak sizi de yakacak. Bundan dolayı daha fazla çocuk, kadın ve masum insan ölmeden bu zulme dur demek gerekiyor. Müslüman liderlere sesleniyorum: Bu zulme sessiz kaldığınız için bu ateş sizi de yakacak be oturduğunuz koltuklar başınıza geçecek. Biran önce bu zulmü durdurmaya bakın." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlgili Galeriler