Ortaokul öğrencileri harçlıklarını Filistin'e gönderdi

Mardin Artuklu'da Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Filistin'de işgalci siyonistler tarafından uygulanan katliama sessiz kalmadı ve biriktirdikleri harçlıkları Gazze'ye yolladı.

Ekleme: 20.10.2023 17:09:27 / Güncelleme: 20.10.2023 17:12:00 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Filistin'e desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Gazze'deki çocuklarla dayanışmak ve acılarını paylaşmak için bir önceki gün 'Kudüs ve Mescid-i Aksa' temalı güzel şiir okuma yarışması yapan ve dua programı düzenleyen öğrenciler, bugün de İHH'nın Filistin yararına açtığı kermese giderek destekte bulundular.
Okul yönetimi ve öğretmenleri ile beraber kermesi ziyaret eden öğrenciler, evlerinde annelerine hazırlattıkları yemekleri teslim ederken kendi okul harçlıklarını da bağışladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Okul yönetimi açıklamasında şundan bahsetti:

"Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu olarak bugünkü çalışmalarımız kapsamında İHH kermesine onlarca velimizin hazırladığı yemek ve tatlıları teslim ettik. Okulda Filistin için toplanan 10 bin TL'yi de İHH yetkililerine teslim ettik. Cuma namazı akabinde de Filistin'de hayatlarını kaybedenler için öğrencilerimizle gıyabi cenaze namazı kıldık ve dualar ettik." (İLKHA)