Heniyye: Gösteri tufanı hız kesmeden devam etmeli

HAMAS lideri İsmail Heniyye, tüm İslam ülkelerinde Filistin halkıyla dayanışma için yapılan gösteri tufanlarına övgüde bulunarak, "Kitlesel eylemlerinizi durmadan çoğaltın! İşgalcileri her yerde ablukaya alın!" çağrısında bulundu.

Ekleme: 15.10.2023 18:25:05 / Güncelleme: 15.10.2023 18:29:38 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

70 yılı aşkın bir süredir durmadan devam eden işgalci siyonistlerin zulümlerine 7 Ekim'de Aksa Tufanı operasyonu ile cevap vermek üzere harekete geçen HAMAS, işgal altındaki topraklara binlerce füze fırlattı.

Büyük zayiat alan siyonist işgal rejimi, yine savunmasız çocuk ve kadınları hedef almaya başladı. Günlerce bombardıman altında tuttuğu direnişin kalesi Gazze'den karşılık görmeye devam edince şeytani dostlarını yardıma çağırdı.

Batının fiili yardımını da arkasına alan işgal rejimi, 9 gündür vahşet boyutlarına varan katliamlarını sürdürüyor. Kadın-çocuk, genç-yaşlı ayırt etmeden Filistin'de bir soykırım gerçekleştiren siyonist işgalcileri tel'in etmek ve HAMAS'ın başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna desteklerini göstermek için İslam coğrafyasının tüm halkları meydanlara akın etti.

Tüm İslam ülkelerinde meydanları dolduran Müslümanlar, Filistin'deki kardeşlerinin yalnız olmadığını gösterdi, gösteriyor. Aksa Tufanı'na moral desteği sağlamak için "gösteri tufanı" başlatan Müslüman halklara övgüde bulunan HAMAS lideri İsmail Heniyye, Filistin'deki direnişe verilen bu manevi desteğin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Heniyye yayımladığı videolu mesajında, gösteri tufanına "işgale hayır", "katliama hayır" diyen bütün kesimlerin destek vermesi çağrısında bulundu.

Heniyye, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kassam Tugayları'nın başlattığı Aksa Tufanı'nın yanında, İslam ülkelerin başkentlerinde ve şehirlerinde İslam Ümmetinin, Arap halklarının ve dünyanın özgür halklarının Aksa Tufanı'na, Gazze'ye, Kudüs'e ve Filistin'e, direniş güçlerine destek ve işgalcilerin karşısında olduklarını duyurmak için başlattığı gösteri tufanları için kendim ve Filistin halkımız adına bu eylemleri çok kıymetli buluyoruz, büyük bir takdir duyuyoruz.

Bu gösterilerin hız kesmeden devam etmesini ve giderek çoğalması çağrısında bulunuyoruz. Devam edin! Durmayın! Kitlesel eylemlerinizi durmadan çoğaltın! İşgalcileri her yerde ablukaya alın! İşgalcilere bütün bu cesareti ve desteği veren emperyalist ABD'ye karşı kırmızı çizginizi gösterin! Durmayınız, direniş güçlerimiz durmayacak! Bütün imkanlarınızı zorlayarak yolunuza devam edin! ABD'de, Latin Amerika'da ve Avrupa'da 'işgale hayır', 'katliama hayır' diyen halklar gibi halklarınızın tüm kesimlerini hiçbir ayrım gözetmeksizin bu eylem ve gösterilere ortak edin!" (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar