Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Demir: israil kan emici terör şebekesidir

Siyonist terör şebekesine karşı HAMAS tarafından başlatılan Aksa Tufanı operasyonunu desteklemek için bir araya gelen Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Demir "kahrolsun israil" sloganlarıyla basın açıklaması düzenledi.

Ekleme: 14.10.2023 16:02:55 / Güncelleme: 14.10.2023 16:12:17 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Öğle namazı sonrası Adıyaman Halk Kütüphanesi yanında düzenlenen kitlesel basın açıklamasına STK ve parti başkanları katılım sağladı.

Sık sık "kahrolsun israil" sloganlarının atıldığı açıklamada israilin terör şebekesi olduğu vurgulandı.

"Tarafsızlık namussuzluktur"

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Demir, zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur diyerek siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz veriyor, kutlu direnişi selamladığını kaydetti.

İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırdıklarını söyleyen Demir, "Sözün bittiği yerdeyiz. İkiyüzlülüklerin zulmü azdırdığı zamandayız. Soykırımcı siyonistler Filistin’de katliam yaparken susanların kıyameti zorladığı zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerine kurulmuş bir rejim var. O şebekeye kimileri devlet diyor. Hayır, israil bir devlet değildir. israil, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. israil, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı bir organizasyondur. Bu rejime karşı direnen bir avuç insan, bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan o halk katlediliyor. İnsanlık nerede? Onur nerede? Filistin'de can pazarı kurulduğunu, Gazze'de çocukların, kadınların, ihtiyarların  insanlığın öldüğünü vurgulayan Demir, "Kan üzerine yükselmiş batı medeniyeti katille aynı safta. Ey insanlık neredesin? Biz biliyoruz, Filistin’de kardeşlerimiz onurlarıyla şehit oluyor. Dünyanın kötülüğü ise geride kalanların yakasına yapışıyor." şeklinde konuştu.

"Her savaşın bir hukuku vardır"

Demir, "Şu vahşetin ortasında kan ve irinden beslenen siyonistlerin söylediklerine bakın, nasıl bir kötülükle karşı karşıya olduğumuzu daha iyi anlarsınız. israil savunma bakanı çıkıyor, Filistinliler hakkında, 'Onlar insan değil, hayvanlarla savaşıyoruz.' diyor. Kötülüğün görüntüsü Netanyahu 'Gazze’yi dümdüz edeceğiz.' diyor. Sözde sağlık bakanı, 'Hastanelere başvuran Filistinlileri tedavi etmeyeceğiz.’ diyor. Hatta 'Hastanede yatan Filistinliler infaz edilebilir.' diyerek kutsal bir mesleği terör aracına dönüştürüyor. Sözde Cumhurbaşkanları, 'Elektrik, su, yiyecek verilmeyecek. Ulaştırmaya çalışan araçlar vurulacak.' derken, sözde bir milletvekili, 'Nükleer silah kullanmalıyız.' diyebiliyor." dedi. Değerli kardeşlerim, her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlukatta bir denge vardır. Fakat bu kandan, irinden beslenen örgüt, vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değil. Bakın, insanlıktan çıkmış sözde savunma bakanları ne diyor. 'Askerler her şeyi yapabilir. Hiçbir yaptığı için sorumlu değiller, yargılanmayacaklar. ABD’li bir senatör ise 'Bu bir din savaşı. Her yeri bombalamalıyız." diyerek kötülük rejimine dini bir kılıf geçiriyor. Gerçekler bunlar aziz kardeşlerim" ifadelerini kullandı. (İLKHA)