HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu hükümete seslendi! "ABD'nin Kürecik üssü kapatılsın"

HÜDA PAR Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da düzenlediği Özgür Filistin Mitingi’nde konuştu..

Ekleme: 14.10.2023 15:33:59 / Güncelleme: 14.10.2023 17:04:37 / Güncel
Destek için 

MEHMET BOZDAŞ

Yapıcıoğlu'nun konuşmasından öne çıkan kısımlar şöyle:

Hükümete çağrıda bulundu! Kürecik kapatılsın

Siyonist güzellikten anlamaz, iki özellikleri vardır;

Bir, dünyanın en korkak milletidirler, ikicisi ise, Dünya malına yine en düşkün millet yine onlardır. Menfaatleri ttehlikeye girdiklerinde geri adım atarlar yada korktuklarında sinerler.
Bizde buradan bir çağrıda bulunuyoruz başta kendi hükümetimize. Kürecik'teki radar üssü siyonizmi korumak için ABD tarafından yapılmıştır, Kürecik kapatılsın.

Bir çağrımızda Adalet Bakanımıza, biraz önce söyledik yasaklı fosfor bombası kullanıyorlar sivilleri hedef alarak öldürüyorlar. Güvenli koridor diyerek insanları çıkardıkları yolları, orayı terk edin dedikleri koridorları bombalayıp 70 kardeşimizi şehid ettiler. Hataneleri vuruyorlar Gazze'yi dümdüz edeceklerini hiçkimseyi bırakmayacaklarını söylüyorlar ve bu bir soykırımdır ve soykırım evrensel bir suçtur dünyanın her yerinde böyle bir suç işlendiğinde dünyanın herhangi bir yerinde Türkiye'deki savcıların haklarında soruşturma Adalet bakanlığının talebiyle yetkisi vardır seyirci kalmayın izin verin yürekli savcılarımız çoktur izin verin bu suçları soruştursunlar. İnsanlığa suç işleyenleri İnsanlık namına biz yargılayalım."