Cizreliler Aksa Tufanı'na destek verdi, siyonist işgalcileri lanetledi

HAMAS tarafından başlatılan "Aksa Tufanı" operasyonunda bozguna uğrayan siyonist işgalcilerin yaptığı zulme tepki gösteren Cizreli vatandaşlar, mücahitleri selamlayarak siyonistleri lanetledi.

Ekleme: 10.10.2023 18:45:06 / Güncelleme: 10.10.2023 18:47:32 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Siyonist işgal rejiminin yıllardır Filistin'de yaptığı katliam ve zulümlerin ardı arkası kesilmiyor. İşgalciler, bir yandan Müslümanları Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırmaya çalışırken bir yandan da Gazze'yi adeta açık cezaevine çevirmiş durumda. Havadan yapılan saldırılarla yüzlerce Filistinli şehid oldu.

Siyonist işgalciler tarafından yıllardan beridir yapılan katliamlara tepki gösteren Cizreliler, "Aksa Tufanı" mücadelesini de desteklediklerini söyledi.

"Mücahitler güzel bir mücadeleyle israile büyük bir darbe vurdu"

Aksa Tufanı mücadelesini desteklediklerini belirten Şükrü Şimşek, "Cizre'den "Aksa Tufanı" mücahitlerine selamlarımızı gönderiyoruz. Bu mücadelelerini tebrik ediyoruz. Yıllardır israil Filistin'de, Aksa'da yaptığı vahşetleri, yaptığı zulümleri dünya seyrediyordu. Birkaç kınama ile geçiştirip duruyorlardı. Bugün bu mücahitler güzel bir mücadeleyle israile büyük bir darbe vurdu. Bunun devamı da gelecek inşallah. israilin o vahşetini, katliamlarını, barbarlığını seyredip bir kınamakla yetinenler bugün kalkıp Aksa Tufanı mücahitlerine dil uzatıyorlar. Bu mücadelelerini kınıyorlar. O mücahitleri kınayanları kınıyorum. Bu mücahitler mücadelelerine devam edecek ve israilin bu yaptığı vahşetlerin karşısında onları memleketlerinde hapsedecektir." dedi.

"Mescid-i Aksa için canımızı ve malımızı feda etmeye hazırız"

Şükrü Şimşek

İşgalci siyonistlerin bu yediği darbeden sonra kinini küsüp mazlumları ve sivilleri vurmaya, öldürmeye başladığının altını çizen Şimşek, "Allah'ın izni ile bu kinle yaptıkları saldırı onların yok olmasına vesile olacaktır inşallah. Buradan bazı Müslüman ülke yöneticilerine de sesleniyorum, bu iş artık kınamaktan öteye geçmeli ve güzel adımlar atılmalıdır. Bugün ABD 10 bin kilometre uzaktan savaş gemisini ve yardımlarını gönderirken, Filistin etrafındaki Müslüman ülkeler bu şekilde adım atarak yardım göndermiyorsa bu da çok üzücü bir durumdur. Buradan bütün Müslümanlara ve devlet liderlerine sesleniyorum, herkes elinden gelenin en iyisini yapmalı ve israile karşı gereken adımlar ne ise atılmalıdır. Kınama ve itidalli davranma zamanı geçmiştir. Bu terör yuvasının yok olması lazım. Biz ilk kıblemiz Mescid-i Aksa için buradan haykırıyoruz, gerekirse canımızı ve malımızı feda etmeye hazırız. Bunu böylece dünyaya haykırıyor ve dünya zalimlerine meydan okuyoruz." ifadelerini kullandı.

"HAMAS'ı yaptığı hamleden dolayı tebrik ediyoruz"

Sait Ergül

İşgalci siyonistleri lanetlediklerini söyleyen Sait Ergül, "Biz Cizre'den Aksa Tufanı'nı sonuna kadar destekliyoruz. israilin yaptığı zulümleri artık yeter diyoruz. HAMAS'ı yaptığı hamleden dolayı tebrik ediyoruz. Çok yerinde bir mücadele olarak görüyoruz. Aksa Tufanı'nı sonuna kadar destekliyoruz. israili sonuna kadar lanetliyoruz. Kahrolsun israil diyoruz." şeklinde konuştu.

"Siyonistler de gücünü Müslüman yöneticilerin sessiz kalmasından alıyor"

Harbi Bozkurt

Aksa Tufanı ile siyonistlerin sonunun geleceğini aktaran Harbi Bozkurt, "Aksa Tufanı, ümmete mübarek olsun. Kudüs davası bizim davamızdır, ümmetin davasıdır. Bir avuç siyonist Müslümanların içinde yıllardır istediği zulmü yapıyor ve gücünü din dostlarından alıyor, Amerika'dan alıyor. Maalesef her tarafı Müslümanlarla çevrili bir avuç Filistinli Müslümana zulmediyor. israil bu zulmü yapacak güçte değil ama gücünü dahil çevresindeki sessiz kalan Müslümanlardan alıyor. İnşallah bu onların sonu olacak. Tarihte nice az topluluklar çok topluluklara galip gelmiştir, bunun gibi örnekler çoktur. Allah'ın yardımıyla inşallah mücahitler galip geleceklerdir. Müslümanlar sadece bireysel olarak değil, bütün Müslüman devletleri yöneticileri Filistin'e desteklerini göstermelerini istiyorduk. Sadece kınamakla yetinmemeleri lazım, fiili ve pratikte desteklerini görmek istiyoruz. Siyonistler de gücünü Müslüman yöneticilerin sessiz kalmasından alıyor. Aksa Tufanı ile inşallah siyonistlerin sonu olacaktır." ifadelerine yer verdi.

"HAMAS'ı ve mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz"

Yılmaz Güleş

Yılmaz Güleş, "israil, Gazze'de elektrikleri ve sularını kesiyor sonra üzerlerine bombalar atıp çocukları vahşice öldürüyor. Buna ses çıkarmayanlar Aksa Tufanı ile mücadeleye geçen HAMAS'a ses çıkarıyorlar. HAMAS'ı ve mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz. Kahrolsun siyonist güçler, kahrolsun israil diyoruz." dedi. (İLKHA)