Kaymakam Yeşilyurt, Bozova'da incelemelerde bulundu

Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, ilçede belediye tarafından projelendirilen ve bitme aşamasına gelen inşaat ve projeleri yerinde inceledi.

Ekleme: 05.10.2023 11:05:07 / Güncelleme: 05.10.2023 11:05:07 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

İlçe kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Bozova Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve kazandırılacak olan projeleri ve inşaatları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile birlikte ilçe genelinde halen inşaatları devam eden projeleri yerinde inceleyerek gerek Belediye Başkanı Suphi Aksoy’dan gerekse birim amirlerinden ve inşaat müteahhitlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bozova Belediyesi tarafından inşası halen devam eden ve kısa süre içerisinde bitirileceği öğrenilen Su sporları tesisleri, Sahil Yolu ve Bay Bayan spor kompleksinde incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt çalışmalar hakkında Belediye başkanı Suphi Aksoy’a ve ekibine teşekkür etti.

İnşaatları yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve tüm belediye çalışanlarını ilçemize kazandırdıkları ve kazandıracakları bu güzel eserleri için teşekkür ediyorum. İnşallah inşaatları devam eden bu projelerimizde kısa sürede tamamlanarak ilçemize Belediye başkanımız Suphi Aksoy tarafından kazandırılmış olunacaktır. Bu proje ve inşaatlar ilçemize hayırlı olsun." dedi. (İLKHA)