Kadın ve çocuklar faciadan saniyelerle kurtuldu

Van’ın İpekyolu ilçesinde meydana gelen kazadan saniyeler önce kaldırımdan geçen kadın ve çocukların olası bir faciadan kıl payı kurtulduğu anlar kameralara anbean yansıdı.

Ekleme: 03.10.2023 19:09:25 / Güncelleme: 03.10.2023 19:09:25 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

Kaza, İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi Hürriyet Okulu önünde meydana geldi. Okul çıkış saatinde yaşanan kazada olası bir faciadan kıl payı dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce kaldırıma sonra elektrik direğine, oradan da park halindeki minibüse çarparak durabildi. Kaza sonucunda araçta maddi hasar oluşurken, kazadan saniyelerle kurtulan kadın ve çocuklar panik yaşadı.

Kadın ve çocuklar saniyelerle kurtuldu

Dehşet anları ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, vatandaşlar kaldırımdan geçtikten saniyeler sonra kontrolden çıkan araç geliyor. Saniye farkıyla otomobilin altında kalmaktan kurtulurken otomobil ise araca çarparak durabiliyor. Aracın çarptığı sokak lambası devrilirken elektrik kablolarından çıkan kıvılcımlar kısa süreli paniğe neden oldu.

Olay sonrası vatandaşlar koşarak aracın başına geliyor. Panik yaşayan vatandaşlar aracın içerisindeki sürücüyü çıkarmaya çalıştı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)