Öğrenciye ücretsiz internet ne zaman verilecek? Öğrencilere 10 GB bedava internet ne zaman verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yükseköğretimde okuyan gençlere aylık 10 GB ücretsiz internet vaadini 11 Nisan 2023 tarihinde X hesabı üzerinden açıklamıştı. Peki öğrencilere ücretsiz 10 GB internette son durum ne?

Ekleme: 03.10.2023 08:37:03 / Güncelleme: 03.10.2023 08:37:03 / Güncel
Destek için 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu  öğrencilere ücretsiz 10 GB internet hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu , 3.6 milyon genci kapsayacak ÜCRETSİZ İNTERNET uygulamasının  bu ay içerisinde başlayacağını bildirdi.

Bakan Uraloğlu, "Üç operatörden tekliflerimizi aldık, 12 ay süre içinde mutabakat sağladık. Gençlere verme noktasındayız. Ücretsiz internet projesi için 10 gb interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Gerek cep telefonundan gerek IMEI numarasından örtüşmesini sağlayacağız. Başkası kullanamayacak. BTK ile bunu sağlama yeteneğine sahibiz. Bu ay 10 gb internet başlar" dedi

ÖĞRENCİLERE BEDAVA İNTERNETİN ŞARTLARI NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz internete ilişkin açıklamasında ''örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri 3 mobil şebeke operatörünün biri üzerinden kullanabilecekler. Gerek teknolojik cihaz desteği gerekse ücretsiz 10 GB kota desteği ile üniversiteli gençlerimizin teknolojiye ve bilgiye erişimini artıracağız.'' demişti. 

Öğrenciler  bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatöründen biri üzerinden kullanabilecek.

 

Etiketler: