İpekyolu’nda çocuklar ilk kez stadyumda maç izledi

İpekyolu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak, kırsaldaki çocukların stadyumda maç izlemelerini sağladı.

Ekleme: 02.10.2023 17:30:07 / Güncelleme: 02.10.2023 17:30:07 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

İpekyolu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü etkinlikleri kapsamında merkeze 33 kilometre uzaklıkta bulunan Erçek Mahallesindeki çocukları Vanspor maçıyla buluşturdu.

Erçek Yaşam Merkezinde toplanan çocuklar, otobüste attıkları tezahüratlar eşliğinde stadyuma geldi. Çocuklara belediye tarafından tişört, şapka ve Vanspor atkıları hediye edildi.

İlk defa statta maç izleme fırsatı bulan minik taraftarlara Dünya Çocuk Günü’nde bir hediye de Vanspor’dan geldi. Zonguldak Kömürspor’u maçın son dakikalarında attığı golle 1-0 mağlup eden Vanspor çocukların yüzlerini güldürdü.

Maç boyunca sürekli Vanspor’u tezahüratlarıyla destekleyen çocuklar, ilk defa stadyuma maç izlemeye geldiklerini, böylesine unutulmaz bir gün geçirmelerine imkan sağladıkları için İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür ederek, devamının tekrar yapılması yönünde talepte bulundu. (İLKHA)