Umut Kervanı'ndan depremzede ailelere yardım

Amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin mağduriyetini gidermek olduğunu belirten Umut Kervanı Kahta Başkanı Mehmet Sivil, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardımında bulunduklarını kaydetti.

Ekleme: 29.09.2023 15:55:05 / Güncelleme: 29.09.2023 16:02:13 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi görme gayretinde olduklarını ifade eden Sivil, "Vakıf olarak kurulduğumuz günden bu yana hayırsever vatandaşlar ile muhtaç aileler arasında köprü görevi görerek kardeşlerimizin mağduriyetleri giderme çabasındayız. Bugünde hayırseverler tarafından verilen nakdi yardımları yerine ulaştırma aba ve gayretindeyiz." dedi.

Düzenli olarak yardım ettikleri aileler olduğu gibi dönemsel yardım yaptıkları ailelerin de olduğunu belirten Sivil, "Genelde ilimiz, özelde de ilçemizde 6 Şubat'ta meydana gelen deprem nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve yetim sayımızda artış yaşandığından halkımıza ulaşma noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Fakirlikle mücadele ediyoruz ama bu bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir mücadele değildir. Bu noktada tüm hayırsever vatandaşlarımızı Umut Kervanı Çatısı altında yardım yapmaya etmeye ve çalışmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)