Bakan açıkladı! Burslar yükseltildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Burs ve Destek Programları'na ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır burs tutarının yükseldiğini duyurdu.

Ekleme: 29.09.2023 12:03:31 / Güncelleme: 29.09.2023 12:03:31 / Ekonomi
Destek için 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Burs ve Destek Programları'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Kacır, "Uluslararası lider araştırmacılar programında proje yöneticisine yönelik aylık burs miktarımızı 46 bin 310 TL’den 90 bin TL’ye yükselttik" ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST'te konuşan Bakan Kacır'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bugün sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğum bir Haber var. Uluslararası lider araştırmacılar ve uluslararası genç araştırmacılar burs programlarımız kapsamında vermekte olduğumuz aylık burs tutarını güncelleme kararı aldık.

Uluslararası lider araştırmacılar programında proje yöneticisine yönelik aylık burs miktarımızı 46 bin 310 TL’den 90 bin TL’ye, uluslararası genç araştırmacılar programında proje yürütücüsüne sunduğumuz burs miktarını da 36 bin 385 liradan 70 bin TL’ye güncellemiş olduk. TÜBİTAK için hayırlı olsun. Öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Etiketler: