İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI BAŞLADI MI? AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTESİ KAYDI NASIL YAPILIR? İKİNCİ ÜNİVERSİTE HARÇ ÜCRETLERİ

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinin "ikinci üniversite" programlarına başvuru ve kayıt işlemleri başladı. Peki AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitecek? AÖF ikinci üniversite kaydı nasıl yapılır?

Ekleme: 28.09.2023 09:09:13 / Güncelleme: 28.09.2023 09:12:00 / Güncel
Destek için 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF)  ikinci üniversiteye, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre eğitim veren fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler sınavsız kayıt olabiliyor. 

Anadolu Üniversitesinin İkinci Üniversite Programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri 16 Ekim 2023 gününe kadar yapılabilecek.

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYDI

Lisans eğitimi alanlar, ön lisans veya lisans programlarına, ön lisans eğitimi alanlar ise ön lisans programlarına internet üzerinden (http://aoskayit.anadolu.edu.tr) kayıt yaptırabilir. Ancak adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

MEBBİS/YÖKSİS sisteminde eğitim bilgileri güncel olan adaylar https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ sayfasını ziyaret ederek e-devlet şifreleri ile açık öğretim programı için başvuruda bulunabilir. Başvuruyu tamamlayan ve Öğretim Giderlerini ödeyenlerin başvuruları kontrol edilecektir.

Sınavsız ikinci üniversite kapsamında açık öğretim fakültesi 2 yıllık bölümleri ve 2023-2024 yılı harçları şu şekildedir;

4 yıllık lisans programlarını ve 2023-2024 yılı Anadolu Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite ücretleri;

Etiketler: