Hangi üniversiteler uzaktan eğitim yapacak? YÖK uzaktan eğitim kararı verdi mi? Deprem bölgesindeki üniversiteler uzaktan eğitim yapabilecek mi? İşte uzaktan eğitim yapabilecek üniversiteler..

Koronavirüs pandemisi ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri sürecinde Yükseköğretim Kurumu üniversitelerde uzaktan eğitim kararı almıştı.. Peki bu dönemde uzaktan eğitim devam edecek mi? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim yapabilecek?

Ekleme: 25.09.2023 09:23:10 / Güncelleme: 25.09.2023 09:23:50 / Eğitim
Destek için 

Koronavirüs pandemisi ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri sürecinde Yükseköğretim Kurumu (YÖK) üniversitelerde uzaktan eğitim kararı almıştı. Öğrenciler bu dönemde de uzaktan eğitim yapılıp yapılmayacağına ilişkin araştırmalarını sürdürüyor..Peki YÖK'ten açıklama geldi mi? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim yapabilecek? 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, YÖK'ün  üniversiteler ile ilgili uzaktan eğitim kararını açıkladı. Buna göre 6 Şubat depremlerinden etkilenen  Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'daki üniversiteler isterlerse 1 yıl süreyle uzaktan eğitim yapabilecekler. Diğer üniversiteler yüz yüze eğitime devam edecek. 

İşte Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'da bulunan ve isterlerse uzaktan eğitime geçebilecek üniversiteler;

Etiketler: