Elon Musk İzmir TEKNOFEST'e katılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'ı İzmir TEKNOFEST'e davetiyle ilgili "Büyük ihtimalle gelecek. Yanında genel müdürü de vardı, ona talimatı verdi" açıklamasını yaptı.

Ekleme: 21.09.2023 22:18:46 / Güncelleme: 21.09.2023 22:18:46 / Güncel
Destek için 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ziyaretinde gazetecilere açıklama yaptı.

Gazetecilere New York'taki yoğun diplomasi trafiğiyle ilgili bilgi veren Erdoğan, Elon Musk ile görüşmesinin detaylarını paylaştı.

"Musk ile gerek Tesla'nın Türkiye'de yatırım yapması gerekse uzay çalışmalarında müşterek adım atma konularını görüştük. Arkadaşlarımızla bir çalışma inşallah yapacaklar. Ben kendisini İzmir TEKNOFEST'e davet ettim. İzmir TEKNOFEST'e de büyük ihtimalle gelecek. Yanında genel müdürü de vardı ona da talimatı verdi ve özellikle de Efes'e vurgu yaptı, 'Ben İzmir'in methini duydum ve İzmir TEKNOFEST'e katılmaya çalışacağım' dedi. Arkadaşlarımız da kendileriyle irtibat halinde olacaklar. İnşallah İzmir'e gelirse gençlerimizi çok çok cezbeden bir İzmir TEKNOFEST'i olur."

Etiketler: