Umut Kervanı Suruç'ta kırtasiye yardımında bulundu

Umut Kervanı, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunarak sevinmelerine vesile oldu.

Ekleme: 16.09.2023 17:35:06 / Güncelleme: 16.09.2023 17:35:06 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetlerini yürüten Umut Kervanı, Suruç ilçesindeki yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı.

Henüz okullar açılmadan yardım çalışmalarına hız veren Umut Kervanı Suruç Derneği, bu hafta içerisinde okul okuyan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara; içinde tüm dersler için gerekli olan defter, kalem, pastel boya, sulu boya, suluk, kalemlik ve beslenme çantasının olduğu okul çantalarının dağıtımını gerçekleştirdi.

Daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar giden Umut Kervanı gönüllüleri, hayırseverlerin kendilerine ulaştırdığı kırtasiye malzemelerini kapı kapı dolaşarak dağıttı.

Çocukların sevinçlerine ortak olan Umut Kervanı, daha fazla kişiye ulaşabilmek için hayırseverlerin katkılarını bekliyor.

Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan yardımların devamlılık arz edebilmesi için hayırseverlerden katkılarını esirgememesini isteyen Umut Kervanı Suruç Derneği yetkilileri, yardımların ulaşmasına vesile olan tüm hayırseverlere teşekkür etti. (İLKHA)