En az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alınacak.. Lisans ve ortaöğretim mezunları dikkat!

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sözleşmeli Personel (4/B) alımı yapacak.

Ekleme: 13.09.2023 09:09:58 / Güncelleme: 13.09.2023 09:09:58 / Güncel
Destek için 

Kilis Üniversitesi'nce 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca 2022 Yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın toplam 3 (üç) adet sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE ZAMANI
Başvuru Tarihleri:
1- İlanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. (Başlama: 11/09/2023-Bitiş: 25/09/2023 tarihi mesai bitimi)
2- Adaylar başvurularını, Üniversitemiz web sayfasında (https://www.kilis.edu.tr/ personel) yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta/kargo ile yapmaları gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.
3- Faks veya internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Posta/kargo ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak birime ulaşması gerekmektedir.
5- Başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurulması ve belgelerde eksiklik bulunmaması gerekmektedir. Doldurulması veya imza gereken alanlarda veya belgelerde eksiklik olması durumunda (başvuru kodu, pozisyon vb.) başvurular geçersiz sayılacaktır. Gereken evrakları tam ve eksiz olarak hazırlayıp teslim etmek adayın sorumluluğundadır.
6- Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir tanesine başvurabileceklerdir. Birden fazla pozisyona müracaat eden adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLECEK BELGELER:
1- Fotoğraflı olacak şekilde sözleşmeli personel başvuru formu (Üniversite Personel Dairesi Başkanlığı web sayfasından temin edilecektir).
2- 2022 KPSS (B) grubu puanını gösterir barkodlu ÖSYM sonuç belgesi.
3- Diploma veya mezuniyet belgesinin ıslak imzalı onaylı fotokopisi veya e-Devlet üzerinden alınacak kare kodlu belge.
4- Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı onaylı fotokopisi veya e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belge.
5- 1 adet fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş).
6- Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınacak kare kodlu).
7- Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir).
8- Sağlık durumunun ve akıl sağlığının çalışmaya uygun olduğuna dair yazılı beyan dilekçesi.
9- Açık rıza beyan formu (Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı web sayfasından temin edilecektir).

Etiketler: