Umut Kervanı, Mardin'de 200 aileye kırtasiye yardımında bulundu

Umut Kervanı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı münasebetiyle Mardin'de 200 ailenin kırtasiye ihtiyacını karşılayarak eğitim hayatlarına katkıda bulundu.

Ekleme: 11.09.2023 11:20:05 / Güncelleme: 11.09.2023 11:24:49 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Deprem bölgelerindeki yardımlarına devam eden Umut Kervanı, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan yetim ve ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Mardin'de önceden tespit edilen ve kırtasiye ihtiyacı olduğu belirlenen 200 aileye yardımda bulunduklarını belirten Umut Kervanı Mardin Derneği Yetkilisi Abdulaziz Önen, kırtasiye yardımı bekleyenlerin olduğunu ve hayırseverlerden de yardımlarının devamını beklediklerini ifade etti.

Yaklaşık 200 aileye yardımda bulunacaklarını ifade eden Önen, "2023-2024 eğitim öğretim yılı münasebetiyle Umut Kervanı Mardin'de takriben 200 aileye kırtasiye yardımında bulunacak. Bu hayırseverlerden gelen yardımları Allah'ın izniyle bugün ve yarın Mardin'deki yetim ve muhtaç ailelere ulaştırmış olacağız. Yardımda bulunan hayırseverlerimizden Allah Teala razı olsun. Bizler bu yardımların devamını bekliyoruz çünkü çok müracaat var. Bu sene özellikle çantalar, defterler, kalemler çok pahalı. Hal böyle olunca insanlar çocuklarına kırtasiye malzemesi alamıyorlar. Dolayısıyla hayırseverlerden beklentimiz şu, bize ulaşsınlar, ulaştırsınlar listelerimiz hazırdır. Bizler de bu insanları sevindirelim. Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler