Yüzdeki kahverengi lekeler nasıl geçer?İbrahim Saraçoğlu önerisi

Cilt lekeleri özellikle kadınların kabusu.. Dermatolog desteğinin yan ısıra yüz lekelerinin doğal yollarla geçirilmesi için çeşitli çareler aranıyor.. Peki doğal yollarla yüz lekeleri nasıl geçer? İbrahim Saraçoğlu'nun kür önerileri..

Ekleme: 05.09.2023 14:03:48 / Güncelleme: 05.09.2023 14:03:48 / Güncel
Destek için 

Kadınların kabusu haline gelen yüzdeki lekelerin doğal yolla geçmesi için çeşitli çareler aranıyor.. En çok tavsiyeleri dikkate alınan uzmanlardan bir tanesi de İbrahim Saraçoğlu.. Peki İbrahim Saraçoğlu yüzde oluşan lekeler için ne öneriyor? Yüzdeki lekeler doğal yollarla nasıl geçer?

İbrahim Saraçoğlu, cilt lekeleri için elma sirkesini önermektedir. Cilt temizlendikten sonra bir parça pamuğa elma sirkesi sürerek  lekeyi bölgeyi silin. 10 dakika sonra ılık suyla yüzünüzü yıkayın..

İbrahim Saraçoğlu'nun cilt lekeleri için çeşitli önerileri var. Bunlar..

Yoğurt

Cildi aydınlatan yoğurt maskesi için 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı balı karıştırın ve lekeli bölgeye uygulayın. 20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. 

Papatya çayı

Papatya çayı sakinleştirici özelliğinin yanı sıra içerisindeki antioksidanlar sayesinde cildinize aydınlık verir. Papatya çayınızı soğuttuktan sonra pamukla lekeli bölgeye sürün ve 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yüzünüzü yıkayın. 

Sarımsak 

Kahverengi lekelerin gitmesinde oldukça etkilidir. Sarımsağı ezerek lekenin bulunduğu bölgeye sürün, 10 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. 

Aloe Vera jeli

Aloe Vera jeli de kahverengi lekelerin görünümünü azaltmaktadır. Aloe vera jelini , lekenin üzerine uyguladıktan sonra  20 dakika bekletin ve ardından yüzünüzü yıkayın. 

Havuç suyu

Kahverengi lekeler üzerinde etkili olan maddelerden bir tanesi de havuç suyudur. Kahverengi lekelerin görünümünü azaltmaktadır. Havuç suyunu, pamuk yardımıyla lekenin üzerine sürün ve 15 dakika bekletin. Ardından yüzünüzü yıkayın. 

 

Etiketler: