Batı Şeria'da 24 saatte 14 direniş eylemi: Bir yaralı

Filistinli direnişçiler, Batı Şeria'da işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere karşı 24 saatte 14 direniş eylemi gerçekleştirdi.

Ekleme: 04.09.2023 10:35:03 / Güncelleme: 04.09.2023 10:41:28 / Güncel
Destek için 

Filistin Bilgi Merkezi tarafından yayımlanan rapora göre rapor hazırlanmadan önceki 24 saatte işgalci siyonistlere yönelik 24 saatte 14 direniş eylemi gerçekleştirildi.

Bir silahlı, 2 molotof kokteyli ve havai fişek atma saldırısını, yerleşimcilerin saldırısına karşılık verme ve 2 aracının imha edilmesi eylemleri gerçekleştirildi.

Batı Şeria kentlerinden olan Ramallah'ta bulunan Ofer Kampı yakınlarında 8 ayrı noktada işgalci siyonistlere taşlarla ve molotof kokteyli ile karşılık verildi.

Kalkilya'da işgalci siyonistlerin ve işgalci Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına taşlarla karşılık veren Filistinli direnişçiler, bir işgalci yerleşimciyi yaraladı, onlara ait 2 otobüsü imha etti.

Silwad'da, El-Halil'de ve bazı kamplarda işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere yönelik taş atma, silahla ateş açma havai fişek ve molotof kokteyli atma eylemleri gerçekleştirildi. (İLKHA)