Karamollaoğlu'ndan acemilik itirafı

Altılı masadaki partilerden seçim dönemine ilişkin özeleştiriler geliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sürecinde yapılan mitingleri eleştirdi.

Ekleme: 26.08.2023 19:13:30 / Güncelleme: 26.08.2023 19:22:20 / Güncel
Destek için 

Katıldığı televizyon programında o mitingleri hatırlattı. Acemilik benzetmesi yaptı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, önce altılı masa liderlerinin yanı sıra iki belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olmasına sözü getirdi. "Bütün genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olduk. Bunun yanına belediye başkanları da getirildi. Bizim bu belediye başkanlarına karşı içimizde bir husumet yok ama bunlar doğru değil" dedi.

"7 KİŞİNİN KONUŞTUĞU MİTİNG ACEMİLİKTİ"

Saadet Partisi Genel Başkanı, hem cumhurbaşkanlığı hem TBMM seçiminde yüzde 56’ları yakalama şanslarının olduğunu ama son zamanlarda karışıklık olduğunu belirtti. Sonra da mitinglerdeki konuşmaları hatırlattı, "Biz bir mitinge gidiyoruz 7 kişi konuşuyor. Bunlar acemilik oldu. Hiçbir zaman böyle bir şey yapılmamalıydı. 2 kişi, 3 kişi konuşur, 7 kişi, 10 konuşur mu?" ifadelerini kullandı.