HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Malatya'nın Akçadağ ilçesini ziyaret etti

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunan HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Levent Mahallesinde uzun süredir çözüm bekleyen yol sorunu için ilgili makamlarla görüşüp konunun takipçisi olacağını dile getirdi.

Ekleme: 25.08.2023 15:40:06 / Güncelleme: 25.08.2023 15:47:04 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Akçadağ ilçesine bağlı kırsal Levent Mahallesini ziyaret etti.

Mahallenin durumu hakkında Levent Mahalle Muhtarı Nuri Demir'den bilgi alan Dinç, mahalle sakinlerinin ilettiği sorun ve sıkıntıları ilgili makamlara ileteceğini belirtti.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer ve Elâzığ İl Başkanı Yasin Kavaklı'nın eşlik ettiği ziyarette mahallenin sorunlarını aktaran Levent sakinleri, ilçe merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta olan mahallelerinde yol sıkıntısı yaşadıklarını, yol durumlarının kötü olduğunu, oluşan aşırı tozdan dolayı ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Daha önce ilgili birimlerce yapılan kontroller neticesinde söz konusu yolun yapılacağı söylendiği ve henüz herhangi bir çalışmanın olmadığını belirten mahalle sakinleri, kış gelmeden yol sorunlarının çözülmesini istedi.

Vatandaşların ilettikleri talepleri ilgili makamlarla paylaşacağını söyleyen Dinç, yapılacak çalışmaların takipçisi olacağının altını çizdi. (İLKHA)