HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Elâzığ'da gün boyu ziyaretler gerçekleştirdi

Bir dizi temaslarda bulunmak için Elâzığ'a gelen HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Kovancılar ve Palu ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak halkın sorunlarını dinledi.

Ekleme: 24.08.2023 11:05:29 / Güncelleme: 24.08.2023 11:08:45 / Güncel / Elazığ Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Elâzığ'ın Kovancılar ve Palu ilçesinde önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Kovancılar Sanayi Sitesi esnafıyla başlayan Milletvekili Dinç, burada sanayi sitesi esnafının sorun ve sıkıntılarını dinleyerek not aldırdı.

Milletvekili Dinç, yaptığı konuşmada HÜDA PAR'ın halkı oy deposu olarak görmediğini, vatandaşın sorununu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, ziyaretlerine Kovancılar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İzzeddin Günay'ı ziyaret ederek devam etti.

Başhekim Günay, hastanenin eksiklikleri ve sorunları hakkında Dinç'e bilgi verdi.

Mersin Milletvekili Dinç, daha sonra Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretinde de bulunan Dinç, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR Kovancılar Kadın Kolları üye ve gönüllülerine yönelik ilçe binasında düzenlenen seminerde HÜDA PAR'ın kadına bakışı ve kadının siyasette üstlenmesi gereken rolü anlatan Dinç, katılımcıların sorularına yanıt verdi.

Vefat eden, Kovancılar ilçe esnafından Mustafa Çakmak'ın taziyesine katılan Vekil Dinç, ziyaretlerine Ekinözü köyü Muhtarı Hayati Sinem'i ziyaret ederek devam etti.

Milletvekili Dinç, programına Palu ilçesinde parti üyelerine yönelik gerçekleştirilen seminerle devam etti.

Partililerle önemli görüş alışverişinde bulunan Dinç, katılımcıların sorularını yanıtladıktan sonra ilçeden ayrıldı. (İLKHA)

İlgili Galeriler