YKS tercihleri açıklandı mı? Gözler ÖSYM'de! ÖSYM sayfası yoğun!

27 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen üniversite tercih işlemleri ardından sıra sonuç adımına geldi. Tercih listelerini sisteme kaydeden milyonlarca aday, YKS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir sorularını gündemde tutuyor. Yerleşilen üniversite ve bölüme ilişkin bilgiler ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/Yetki/Giris adresi üzerinden öğrenilecek.

Ekleme: 17.08.2023 21:40:47 / Güncelleme: 17.08.2023 21:40:47 / Eğitim
Destek için 

YKS tercih sonuçları 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak soruları arama geçmişlerindeki yerini koruyor. 27 Temmuz'da başlayan tercih maratonu, 8 Ağustos'ta sona erdi. Milyonlarca aday, okumak istedikleri üniversite, lisans ve ön lisans bölümleri listeledi ve belirtilen tarihler aralığında sisteme kaydetti. Sınavdan aldıkları puan ve sıralamalarını baz alarak işlemlerini tamamlayan adaylar, üniversite yerleştirme sonuçları son dakika açıklandı duyurusu için geri sayımda. Bu kapsamda ÖSYM'den gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor.

Yerleşilen üniversite ve bölüme ilişkin bilgiler ÖSYM'nin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Sisteme Giriş (osym.gov.tr)  adresi üzerinden öğrenilecek.

Etiketler: