Tanju Özcan, ''köpekperesti'' üstüne alındı, nefret kustu!

Sığınmacılara yönelik insanlık dışı uygulama ve söylemleriyle bilinen Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun başıboş köpek sorununa değindiği açıklaması üzerinden nefret kustu.

Ekleme: 15.08.2023 10:44:01 / Güncelleme: 15.08.2023 10:55:26 / Güncel
Destek için 

İç savaş nedeniyle ülkelerini terk etmek zorunda kalan sığınmacılara ''su bile vermeyen'', kentte yaşayan sığınmacıların  su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapılacağını açıklayan Tanju Özcan, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun başıboş köpek sorununa değindiği açıklamasından rahatsız oldu. Onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı başıboş köpek saldırılarıyla ilgili açıklama yapan Yapıcıoğlu “Biz köpek düşmanı değiliz ama biz köpekperestleri de sevmiyoruz” demiş, başıboş köpek sorununa yönelik çözüm önerilerini açıklamıştı. 

Seçim döneminde de HÜDA PAR'ı hedef alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kara propagandasını sürdürerek bu açıklama üzerinden  HÜDA PAR'a nefret kustu. Sığınmacılara suyu bile çok gören Özcan, ''Bu nasıl laf!!! Bu ülkede köpekperestler kimler bunu da açıkla'' dedi. 

Etiketler: