HÜDA PAR Yavuzeli İlçe Başkanı Kenan Yüksek güven tazeledi

HÜDA PAR Yavuzeli İlçe Başkanlığı tarafından yapılan Birinci Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Kenan Yüksek, yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Ekleme: 14.08.2023 15:45:06 / Güncelleme: 14.08.2023 15:53:05 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

2012 yılında "Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" sloganıyla siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR, Yavuzeli Birinci Olağan İlçe Kongresi'ni gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Yavuzeli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kongreye İl Başkanı Faruk Göçer, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşturulması ile başlayan kongrede, mali raporun okunmasının ardından seçime geçildi.

Tek liste ile gidilen kongrede, mevcut başkan Kenan Yüksek, seçime katılan delegelerin tamamının oyunu olarak güven tazeledi.

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Yüksek, yeni dönemde halkın yanında olacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Yavuzeli İlçe Başkanlığı olarak Birinci Olağan Kongrelerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Yüksek, "Bundan sonraki süreçte özellikle kendi üyelerimizle beraber yoğun bir çalışma temposuyla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Partimizin özellikle program, kadro ve vizyon gereği bundan sonra daha etkili çalışacağız. Birinci Olağan Kongremizi gerçekleştirdik ve bundan dolayı katılan üyelerimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

(İLKHA)