Susurluk hava durumu! Balıkesir Susurluk hava durumu! Eyyam-ı Bahur ne zaman bitiyor?

Türkiye 2 Ağustos'tan bu yana etkisini gösteren, Çöl sıcakları olarak da bilinen Eyyamı Bahur sıcaklarının etkisi altında. Türkiye'yi kavuran sıcaklar yeni haftada da devam edecek mi? Eyyam-ı Bahur sıcakları ne zaman bitecek? Susurluk'ta hava nasıl olacak? Susurluk hava durumu..

Ekleme: 06.08.2023 12:24:11 / Güncelleme: 06.08.2023 12:24:11 / Güncel
Destek için 

Türkiye'de 2 Ağustos'tan bu yana etkisini gösteren ''çöl sıcakları, Afrika sıcakları'' olarak da bilinen Eyyamı Bahur sıcaklar nedeniyle kavurucu sıcaklar yaşanıyor. Uzmanlar gerekli olmadığı takdirde dışarı çıkılmamasına yönelik art arda uyarılar yapıyor. 

Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık artışına ilişkin yaptığı açıklamada, ''Geçen hafta sakın dışarı çıkmayın, demiştik. Sıcak hava dalgası yine geliyor ama yine. Bu seferki sıcaklık ondan 2-3 derece altında olacak. Şiddeti geçen haftaki gibi değil. Geçen hafta hiç dışarı çıkmayın demiştik, bu sefer önemli bir işiniz yoksa çıkmayın diyoruz.'' demişti. 

Türkiye'yi kavuran Eyyam-ı Bahur sıcaklarının 8 Ağustos Salı gününden itibaren etkisinin azalacağı havanın serinleyeceği belirtiliyor.  Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkisini kaybetmesiyle yeni haftada Marmara'nın doğusu, Balıkesir ve Bursa'da sağanak yağış bekleniyor. 

Peki Balıkesir Susurluk'ta hava nasıl olacak? Susurluk hava durumu..

Meteoroloji verilerine göre bugün en yüksek hava sıcaklığının 35 derece olacağı Susurluk'ta yeni haftada da güneşli bir hava hakim ancak sıcaklıklar düşecek. İşte Susurluk'un 6-10 Ağustos hava tahmini..

 

 

Etiketler: