Milletvekili Ramanlı: Seçim vaatlerimizi yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason ziyaretinde ilçe halkıyla bir araya gelerek sorunları dinledi ve projelerini anlattı.

Ekleme: 04.08.2023 13:30:06 / Güncelleme: 04.08.2023 13:34:11 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Sasonlu vatandaşlara seçim öncesinde verdikleri sözlere değinen Ramanlı, "Sason için üç önemli projeye seçimden önce verdiğimiz desteği seçimden sonra da vermeye devam ediyoruz. Batman-Sason arası yolun düzeltilmesi, Sason’un doğalgaz sorununun çözülmesi ve Sasonlu korucuların haklarına kavuşması ile ilgili gerekli merciler ile irtibata geçtik. Bunların takibini de yapmaktayız." ifadelerini kullandı.

Sason'un yol sorununu Ankara'da yaptıkları bir dizi temasla ilgili bakanlıklara ilettiklerini belirten Ramanlı, "Sason’un yol sorununun çözülmesi için Ankara’da temaslarda bulunduk. Sason yolunun çözümü için herkes gibi gerekenin yapılacağına inanıyorum. Biz de halkın vekili olarak takipçisi olacağız." dedi.

Sason doğalgaz konusunu da dile getiren Ramanlı, "Bu sorunu her ilçede çözülmesi için çabaladığımız gibi Sason için de çalışacağız. Bizim gözümüzde hiçbir ilçenin birbirinden farkı yok. Her ilçemiz bir, her köyümüz bir." şeklinde konuştu.

Korucuların hak ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ramanlı, korucuların yeterli haklarını alabilmeleri için çabaladıklarını belirtti.

Ramanlı halkla buluşmasında, seçimden önce verdikleri sözleri tutmaya devam ettiklerini, sadece seçimde değil seçimden sonra da çalışacaklarını kaydetti.

(İLKHA)