Milletvekili Ramanlı Gercüş köylerini ziyaret etti

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Gercüş ilçesi ve köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ekleme: 29.07.2023 11:45:04 / Güncelleme: 29.07.2023 11:46:44 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Adana'da yaşanan menfur saldırıda şehid olan Sacit Pişgin'in taziyesi sonrası programlarına kaldığı yerden devam eden Milletvekili Ramanlı, Gercüş ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Ramanlı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden dolayı Gercüş ilçesi, Kayapınar (Aynkaf) beldesi, Gercüş ve Habizbini bölgesi köylerine teşekkür ve çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Ramanlı, Seki (Xerabe Bena), Ardıçlı (Acibe), Doruk (Kasre), Tepecik (Hoska), Babnir, Yayladüzü (Gundik), Gökçe (Malamıhe), Kömürcü (Sılebine), Konak (Kasirke) ve Bağlıca (Midelbe) köylerini ziyaret etti.

Köy muhtarları ve köylüler, ziyaretlerde Adana'da şehit edilen HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin için taziyelerini sundu.

Gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı vatandaşlara teşekkür eden Ramanlı, Adana'da yaşanan olay ve süreçle ilgili bilgi verdi.

Ayrıca köy ziyaretlerinde, köylerin genel istek ve şikayetlerini dinleyen Ramanlı, gelen sıkıntıların ve sorunların çözüm konusunda hangi aşamada olduğunu ve son durumları ile ilgili yetkili merciler tarafından yapılanları köylerde yerinde tespit etti.

Köylerin yol, içme suyu, hayvan sulama suyu, Batman merkeze bağlanmak üzere yolların kısaltılması gibi farklı birçok konu hakkında köylülerle fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, "14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta bize destek verdiniz, bizi vekil yaptınız, bizi Meclis'e gönderdiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder bundan sonraki süreçte inşallah elimden geldiği kadar köylerimiz, ilçelerimiz, Batman'ımız için ne gerekirse yapacağız. İnşallah vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler