Gaziantep'te dilenci operasyonu: 27 kişi hakkında işlem yapıldı

Gaziantep'te "Mal ve hizmet satmak suretiyle halkı rahatsız eden şahıslara ve dilencilere yönelik" denetimler gerçekleştirildi.

Ekleme: 25.07.2023 17:50:03 / Güncelleme: 25.07.2023 17:51:53 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda, dilencilik yaptığı tespit edilen 23 şahıs hakkında yasal işlemler gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan 4 şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde 'Mal ve hizmet satmak suretiyle halkı rahatsız eden şahıslara ve dilencilere yönelik' Asayiş Şube Müdürlüğümüz koordinesinde ilgili birimlerimizin katılımıyla icra edilen uygulamalarda, dilencilik yaptığı tespit edilen 23 şahıs hakkında yasal işlemler yapılmış olup, ayrıca yapılan denetimlerde suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan 4 şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmıştır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)