Peygamber Sevdalılarının açtığı Yaz Kur'an Kursu'na giden öğrenciler duygularını paylaştı

Gaziantep'te Yaz Kur'an Kursu'na giden öğrenciler, yaz tatilini güzel bir şekilde değerlendirme fırsatı sunan böyle eğitici kurslara gitmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ekleme: 19.07.2023 20:20:04 / Güncelleme: 19.07.2023 20:22:34 / Eğitim / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep'te Peygamber Sevdalılarının açtığı Yaz Kur'an Kurslarında ders alan öğrenciler hem temel dini bilgileri öğrenirken hem de sosyal aktivitelerle sosyalleşiyorlar.

Yaz Kur'an Kursları büyük bir coşku ile devam ediyor. Kurslarda Kur'an-ı Kerim dersi gören öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyor.

Zeynep Dağdelen

Yaz tatillini verimli geçirmek istediğini dile getiren Zeynep Dağdelen, "Buraya yaz tatilimi verimli geçirmek için geliyorum. Öğretmenlerimiz çok iyi, burada çeşitli etkinlikler yapıyoruz, oyunlar oynuyoruz.  Fıkıh, Siyer ve Kur'an-ı Kerim dersleri alıyoruz. Namaz kılmayı ve abdest almayı öğreniyoruz. Buradan çok memnunum." dedi

Zeliha Berk

Kursta Peygamberlerin isimlerini öğrendiğini dile getiren Zeliha Berk, "Yaz okuluna geldiğimden beri namaz kılmayı, abdest almayı, Allah'ın isimlerini, Peygamberlerin isimlerini öğrendim. Öğretmenlerimizle güzel vakitler geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Melisa Kurt

Peygamber Sevdalıları Derneği'ne teşekkürlerine ileten Melisa Kurt, "Buraya yaz tatilimi verimli bir şekilde geçirmek için geliyorum. Kur'an-ı Kerim ve Adab-ı Muaşeret dersleri öğreniyoruz. Bu sayede Kur'an-ı Kerim'e geçtiğim için çok mutluyum. Öğretmenlerimizle birlikte gezilere gidiyoruz, çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bir sonraki yaz tatilinde tekrar gelmeyi düşünüyorum. Peygamber Sevdalıları Derneği'ne teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Melike Kabak

Peygamber Sevdalıları Derneği Yaz Okulu öğrencilerinden Melike Kabak ise, "Yaz tatilindeki vaktimi iyi değerlendirmek için buraya geldim. Burada Fıkıh, Kur'an-ı Kerim ve Adab-ı Muaşeret derslerini öğreniyoruz. Önümüzdeki yaz tatilinde tekrardan olmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

Ahmet Akdeniz

Yaz okullarının devam etmesini isteyen Ahmet Akdeniz, "Okullarımız kapalı olduğu için Yaz Kur'an Kursu'na geliyoruz. Burada Kur'an-ı Kerim, Tecvit, Siyer ve Temel Dini Bilgiler derslerini öğreniyoruz. Bu programı yaptığı için Peygamber Sevdalıları Derneği'ne teşekkür ederiz." ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Talha Dertli

Kur'an-ı Kerim öğrenmenin güzel olduğunu dile getiren Talha Dertli, "Yaz tatilimi iyi değerlendirmek için Yaz Kur'an Kursu'na geldim. Kur'an-ı Kerim, Tecvit, Siyer ve Temel dini bilgiler dersleri öğreniyoruz. Bu programı yaptıkları için Peygamber Sevdalıları Derneğine teşekkür ederim." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler