Tanju Özcan’dan İmamoğlu açıklaması: “Geç kalıyor”

CHP'de değişim tartışmaları sıcaklığını koruyor. CHP Genel Merkezi'ne yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslendi. “Adım atmakta geç kalıyor. Ve geç kaldığı her gün kendisine zarar veriyor. Direkt adını koyalım; genel başkan değişmeli."

Ekleme: 09.07.2023 20:55:38 / Güncelleme: 09.07.2023 22:04:12 / Güncel
Destek için 

Değişim için yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan ise İmamoğlu'na çağrı geldi. “Bugün itibariyle çıkması gereken kişi; İmamoğlu. Ama Sayın İmamoğlu adım atmakta bence biraz geç kalıyor. Ve geç kaldığı her gün kendisine zarar veriyor. Değişim çağrısında bulunanlara 'artık top çevirmenin faydası yok' diyorum.”

Özcan, İmamoğlu'na “elini masaya vurmalı” dedi. “Direkt adını koyalım; genel başkan değişmeli. Genel başkan hatta bana göre kaybettiği bu seçimden sonra salona dahi gelmemeli. Bırakın adaylığı, salona dahi gelmemeli. Hangi yüzle o salona gelecek. Şu anda değişim isteyenler de net bir şekilde 'değişim genel başkandan başlamalı' demeli ve elini masaya vurmalı.”

Özcan’ın çarşamba günü CHP Genel Merkezi’nde olması bekleniyor. Öncesinde verdiği mesajlarda da sık sık “değişim” vurgusu yapıyor. Özcan eğer değişim olmadan yerel seçimlere gidilirse “perişan olacağız” dedi. “Bu moralle, bu motivasyonla, bu genel başkanla, bu kadrolarla gidilecek yerel seçimde mucize beklemenin anlamı yok. Kel oğlanın saçlarının yeniden çıkmasını beklemek kadar küçük bir beklenti bu.”

Etiketler: