Mardin HÜDA PAR İl Başkanı Çevik'ten Kurban Bayramı mesajı 

Mardin HÜDA PAR İl Başkanı İsmail Çevik, "Bayramlar, Müslümanların sevinç, sevgi, muhabbet ve paylaşma günleridir. İnsanın akrabalarına gidip gelmesi, dost ve tanıdıklarını sormasıdır." dedi. 

Ekleme: 27.06.2023 22:55:16 / Güncelleme: 27.06.2023 22:55:47 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Bayramların İslam’ın şiarlarından olduğunu ifade eden Çevik, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ederek bayramların toplumda ülfet ve kardeşliğin tesis edilmesine vesile olması temennisinde bulundu. 

Mardin HÜDA PAR İl Başkanı Çevik, Kurban Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Elhamdülillah, Rabbimizin bize ikramı olan Kurban Bayramı'na yetişmiş bulunuyoruz. Kurban Bayramı'nın bizleri daha çok Rabbimize yakınlaştırmasına, dilek ve temennileriyle özelde Mardinli kardeşlerimizin ve depremzede kardeşlerimizin, genelde Tüm Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Depremzede kardeşlerimizin Rabbimden acılarını hafifletmesini ve bir daha bu tür hüzünlerle karşılaşmamayı niyaz ediyoruz. Daha güzel bayramlarda buluşmak ümidi ile tüm İslam âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)