Yeni rezalet: Kendini hayvan olarak görme akımı!

İngiltere ve Galler'deki çocukların kendilerini 'kedi', 'dinozor', 'at' ve hatta 'Ay' olarak tanımlamaya başlamasının ardından Başbakan Rishi Sunak, geçen hafta okul müdürlerine 'tuhaf kimliklerle yüzleşme' talimatı verdi.

Ekleme: 26.06.2023 14:04:49 / Güncelleme: 26.06.2023 14:04:49 / Dünya
Destek için 

İskoç Orta Öğretim Öğretmenleri Derneği Genel Sekreteri Seamus Searso ise yaptığı açıklamada, "İskoç hükümetinin politikaları her türlü tuhaf şeye kapı açtı ve bu çok zehirli bir ortam oluşturdu" diyerek duruma tepki gösterdi.

İskoç'yadaki Muhafazakar Parti'nin sözcüsü Meghan Gallacher ise "SNP'nin desteğinin olmaması nedeniyle zaten yeterince baskı altında olan öğretmenlerimiz, sınıfta yumurta kabukları üzerinde yürümek zorundaymış gibi hissetmemeliler" dedi.

 İskoç Eğitim Birliği Başkanı Stuart Waiton,yaptığı açıklamada, "Pek çok öğretmen transgenderizmi teşvik eden ve dolayısıyla çocukları 'kendilerini tanımlamaya' iten hükümet yönergelerini takip etmeye çalışırken takılıp kalıyor. Bu gerçekten yetişkin sorumluluğundan vazgeçmek demek. Bu ayrıca, ilerici olduğunu düşünen ama aslında çocuklara benzersiz zararlar veren aktivist öğretmenler tarafından da destekleniyor" diye konuştu.