CHP'li Seyitoğlu'ndan Gelecek Partili isme sert eleştiri!

Sultanbeyli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Adem Seyitoğlu, Karanlıkdere meselesinin çözümü için yaptıkları çalışmaları Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin'in kamuoyuna kendisinin çözdüğü şeklinde lanse ettiği iddiasıyla sert sözlerle eleştirdi.

Ekleme: 25.06.2023 14:02:35 / Güncelleme: 25.06.2023 14:02:35 / Güncel
Destek için 

Karanlıkdere meselesinin sorunu için büyük çaba harcadıklarını ancak İsa Mesih Şahin'in kamuoyuna sorunu kendisi çözmüş gibi lanse ettiğini iddia eden  Seyitoğlu, "Gelecek partisi milletvekili Sayın İsa Mesih Şahin! Öncelikle şunu belirteyim sizin milletvekilinize saygı duymuyorum, görev süreniz bitene kadar da saygı duymayacağım. Neden mi? Çünkü siz bedavadan emek hırsızlığı yaparak milletvekili oldunuz. Tarlada izniniz olmadan harmanda gözünüz oldu. Sultanbeyli Karanlıkdere meselesini tam dört yıl boyunca meclis üyemiz Mehmet Emin Ensari ile birlikte takip ettik, çok uğraş verdik, emek verdik, mesai harcadık. Karanlıkdere ıslah çalışmasını bu hale getireni Allah da biliyor ikimiz getirdik. ilçe başkanımız Özgür Erdem de sürece dahildir.

Milletvekilliğinde olduğu gibi burada da bakıyorum rol kapma peşindesiniz. Avukat ve hukukçu kimliğinize hiç yakışmıyor. İlçe başkanınız Erol Demir bey de süreçle alakalı sizi yanlış bilgilendiriyor. Emek veren İSKİ Genel müdürümüze,Sultanbeyli şube müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.'' dedi.