Milletvekili Ramanlı'dan Hasankeyf Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'na ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretleri kapsamında Hasankeyf Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Ekleme: 19.06.2023 14:20:04 / Güncelleme: 19.06.2023 14:23:37 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Kurum ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretinde Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk ile makamında bir araya gelen Milletvekili Serkan Ramanlı, Hasankeyf'in yeni yerleşkesinde yapılan çalışmaları, turizm alanında yapılacak projeleri Kaymakam Öztürk ile beraber inceledi.

Kadim tarihe sahip Hasankeyf ilçesinin Prof. Veysel Eroğlu (Ilısu) Barajı projesi kapsamında yeni yerleşim alanında karşılaşılan sıkıntılar, köylerin son durumu ve yapılması gerekenler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret Kaymakam Öztürk tarafından Milletvekili Ramanlı'ya takdim edilen hediyenin ardından son buldu.

Ramanlı'nın ikinci ziyaret durağı ise Hasankeyf Belediyesi oldu.

Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile bir araya gelen Ramanlı, Hasankeyf Belediyesi'nin yerel çalışmaları, vatandaşların yaşadığı sorun ve sıkıntılar, yeni yerleşim alanındaki imar sıkıntıları ve personel yetersizliği konularında fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Ramanlı, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen'in dile getirdiği konu başlıklarının kendisi tarafından gerekli mercilere iletileceğini ve ivedilikle çözümleri konusunda çalışmaları yakından inceleyeceğini belirtti.

Ziyaret, Başkan Kusen tarafından Milletvekili Ramanlı'ya takdim edilen hediyenin ardından son buldu.

Ramanlı'ya ziyaretinde HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, İl Başkanı Davut Şahin, Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ve il teşkilatı eşlik etti. (İLKHA)