Umut Kervanı Mersin'de yüzlerce aileye gıda kolisi dağıttı

Umut Kervanı Mersin Derneği, mayıs ayında yetim, mağdur ve ihtiyaç içerisindeki yüzlerce aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Ekleme: 31.05.2023 17:09:23 / Güncelleme: 31.05.2023 17:11:26 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için 

Özellikle deprem bölgelerinde yaptığı yoğun faaliyetlerle halkın gönlünde yer edinen Umut Kervanı, yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türkiye başta olmak üzere yardıma ihtiyaç duyan birçok dünya ülkesine yardım ulaştıran Umut Kervanı, Mersin'de mağdur ve yetimlerin yüzünü güldürdü.

Kendilerine kayıtlı olan ihtiyaç sahiplerine her ay düzenli yardım ulaştıran Umut Kervanı Mersin Derneği, mayıs ayında da yüzlerce gıda kolisi dağıtarak yetim ve mağdurları sevindirdi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan dernek yetkilisi Ömer Ramazan Soy, bu yardımların ulaştırılmasına vesilen olan hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Soy, " Kurulduğumuz günden itibaren mazlum ve mağdurun yanında olmaya çalışıyoruz. Bu gaye ile nerede bir mağdur varsa elimizden gelen yardımı ulaştırmaya çalışıyoruz. Duyarlı hayırseverlerimizin vesilesi ile her ay mağdur ve muhtaç ailelere ulaşıyoruz. Umut Kervanı olarak mayıs ayında da Mersin'de yüzlerce yetim, mağdur ve muhtaç aileye gıda kolisi yardımında bulunduk. Bu hayırda katkısı bulunan herkesten Allah razı olsun." (İLKHA)