Mardin'li seçmen seçimin güzel geçtiğini söyledi

Oy kullanma işleminİ Türkiye genelinde olduğu gibi Mardin'de de gerçekleştirenler, seçimin güzel ve sakin geçtiğine dikkat çekti.

Ekleme: 28.05.2023 18:35:03 / Güncelleme: 28.05.2023 18:35:03 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Mardinliler ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçimi için sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giderek oyunu kullanmaya başladı.

Sabah saat 08.00’den itibaren Mardin vatandaşı, oy kullanmak için sandık başına gitti.

Mardin merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplam 541 bin 445 seçmenin, bin 846 sandıkta oy kullanacağı biliniyordu.

İbrahim Çevik

Yüce Allah'tan seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen İbrahim Çevik, "Oyumu kullandım. Türkiye'de gerçekten demokratik bir şekilde gittim ve oyumu kullandım. Seçim gayet sakin geçiyor. Sabah erken saatlerde özgür irademle oyumu kullanıp geldim. Allah ülkem ve millet için bu seçimi hayırlara vesile kılsın. Seçimin gayet güzel bir atmosferde geçtiğine inanıyorum. Sorunsuz bir şekilde oyumu kullandım ve geldim." şeklinde konuştu.

Seçimin memleket adına hayırlara vesile olmasını arzulayan Şehmus Alp, "Memleketimize ve ülkemize hayırlı olsun. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızdan yanayız. Kızım dahi her zaman kendisinden bahseder. Allah muvaffak etsin." dedi.

Şeyhmus Alp

Geçen seçime katılımın az olduğuna dikkat çeken Sait Aydın, "Vatana ve millete hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Okulumuza geldik ve oyumuz kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Katılım bu seçimde bir öncekine göre daha az görünüyordu. Ne sebepten dolayı olduğunu da biliyoruz. Allah utandırmasın." ifadelerini aktardı.

"Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik"

Sait Aydın

İsmail Aslan

Türkiye'nin yeni bir yüzyılla uyanacaklarını belirten İsmal Aslan, "Türkiye Cumhuriyeti yüz Öncelikle bu seçim vatanımıza ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti yüz yıllık uykudan uyanacak. Bugün Osmanlı'yı uyuttukları yüz yıllık gaflet uykusundan uyanma günüdür. Bu seçimde katılım oranı bana biraz daha düşük gibi geldi. Mardin olarak sanki insanlar daha çok bağ, bahçe işlerine gitmiş gibiler. İnşallah bu turda da Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Yaklaşık yüzde 54-55 oyla alarak lider tamamlayacak ve yolumuza devam edeceğiz inşallah." şeklinde ifade etti. (İLKHA)

İlgili Galeriler